Notícies

  1. Santa Margarida i els Monjos
    21/02/2017
    Les dues darreres campanyes de control atmosfèric fetes el 2016 indiquen una bona qualitat de l'aire a Santa Margarida i els Monjos seguint la línia d'anys anteriors.
    Arxivat a: General, Medi ambient
  2. Institut El Foix
    16/02/2017
    Del 23 de març al 4 d’abril es duran a terme les preinscripcions als centres escolars públics catalans segons el calendari que ha fet públic aquesta mateixa setmana el departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.   En el mateix decret s’...
    Arxivat a: General, Ensenyament
  3. Casa nostra és casa vostra
    15/02/2017
    L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos fa una crida a la ciutadania per participar a la manifestació que es durà a terme aquest proper dissabte 18 de febrer a Barcelona amb el lema Volem Acollir. La manifestació començarà a les 4 de la tarda a ...
    Arxivat a: General
  4. Taller de fer sabó
    06/02/2017
    El Molí del Foix, Centre d’Interpretació Històric i Natural, de Santa Margarida i els Monjos organitza un nou taller de fer sabó a partir d’oli vegetal usat.
    Arxivat a: General, Medi ambient
  5. Nou web municipal
    03/02/2017
    El domini santamargaridaielsmonjos.cat allotja des d’aquesta setmana el nou web municipal, un dels projectes de l'estratègia digital municipal que té per objectiu oferir un millor servei i situar la ciutadania al centre d'un Ajuntament en xarxa.
    Arxivat a: General
  6. Revista Nosaltres
    03/02/2017
    La revista Nosaltres compta amb un espai d’escrits d’opinió sobre temàtica local. Per participar-hi cal enviar els articles amb un títol i un màxim de 1.000 caràcters, amb espais inclosos, a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb una fotocòpia del doc...
    Arxivat a: General
  7. Excempcions i bonificacions taxa escombraries
    03/02/2017
    L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha fet públiques aquesta setmana les bases per a la sol·licitud de bonificacions i exempcions per a la taxa d’escombraries.
    Arxivat a: Economia, General
  8. Conveni protecció civil
    02/02/2017
    El conveni permetrà que l’associació dugui a terme tasques de serveis preventius en actes de cultura popular i tradicional, vigilància i emergències.
    Arxivat a: General, Seguretat
  9. Pista
    31/01/2017
    L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat el projecte de remodelació de la pista poliesportiva de l’avinguda de Catalunya, un espai àmpliament utilitzat pels esportistes locals i per dur a terme nombroses activitats de caire lúdic.
    Arxivat a: General, Política
  10. Fm hivern Ràpita
    17/01/2017
    La Ràpita celebra aquest cap de setmana la seva festa major d’hivern en honor del copatró Sant Raimon de Penyafort, amb activitats que s’allargaran tot el cap de setmana. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme al Centre Cultural i Recreatiu...
    Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions
Anterior Pàgina 87 de 88 Següent