Notícies

  1. activitats esportives d'estiu adults 2019
    03/05/2019
    A partir de dilluns, dia 6 de maig, queden obertes les inscripcions online per a les activitats esportives d’estiu 2019 adreçades als adults. Tothom qui vulgui participar d’aquesta oferta esportiva i de lleure ho podrà fer inscrivint-se a la web de l’Ajuntament o del Monjos Bàsquet Club.
    Arxivat a: Esports
  2. peus nens
    02/05/2019
    Dissabte, 4 de maig, es farà una jornada de portes obertes a la llar municipal Xiroi entre les 10 del matí i la una del migdia.
    Arxivat a: Infància
  3. sorteig meses electorals
    29/04/2019
    Amb un ple extraordinari convocat per a la una del migdia, avui es durà a terme el sorteig dels membres que formaran part de les meses per a les eleccions municipals i europees del pròxim 26 de maig.
    Arxivat a: General
  4. cua de votants a la biblioteca
    28/04/2019
    Per un ajustat marge de només 23 vots, el PSC ha estat el partit més votat en les eleccions generals a Santa Margarida i els Monjos en aconseguir obtenir més d'un miler de paperetes. D'aquesta manera, els socialistes recuperen la primera posició que van perdre en la convocatòria del 2016, quan van ser superats per Podemos. En aquesta ocasió, la segona llista més votada ha sigut la d'ERC, que gairebé ha doblat el nombre de vots respecte les eleccions generals anteriors.
    Arxivat a: General
  5. àvia centenària
    25/04/2019
    L’alcaldessa, Imma Ferret, ha felicitat, en nom de l’Ajuntament, Dolors Font Borret, amb motiu dels seus 100 anys i que actualment viu a la residència masia Espitlles de Santa Margarida i els Monjos. El reconeixement l’ha fet en companyia de Miguel Delgado, alcalde de Castellet i la Gornal, localitat on la Dolors, la Lola, ha viscut gairebé tota la seva vida i on encara hi viu la família. L’efemèride va ser el 17 d’abril passat, quan va rebre l’homenatge dels seus companys de residència i fins i tot una medalla commemorativa de la Generalitat.
    Arxivat a: General
  6. aplec de Penyafel 2019
    24/04/2019
    Dilluns de Pasqua és sinònim d’aplecs a Santa Margarida i els Monjos i ni els núvols ni l’amenaça de pluja van impedir que se celebressin tant el de Penyafel com el de Muntanyans.
    Arxivat a: Festes i Tradicions
  7. diada de Sant Jordi 2019
    23/04/2019
    L'ambient ennuvolat d'avui no ha estat excusa i les parades de roses i llibres han sortit al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi.
    Arxivat a: Festes i Tradicions
  8. avinguda cal rubió futur eix cívic
    17/04/2019
    El dia 23 d’abril comencen les obres per reasfaltar i construir un tram de l’eix cívic a l’avinguda Cal Rubió entre els carrers Alguer i Illes Balears. Aquesta actuació permetrà un trànsit més segur tant de persones com de bicicletes en aquesta artèria industrial del municipi.
    Arxivat a: General
  9. avinguda Mas Catarro tallada al trànsit entrades i sortides escola
    17/04/2019
    Els resultats favorables dels dos mesos de prova del tall de circulació a l’avinguda Mas Catarro a les entrades i sortides de l’escola Samaranch tant al matí com a la tarda han impulsat l’Ajuntament, junt amb el centre escolar, a ampliar aquesta mesura a les entrades i sortides del migdia. L’ampliació de l’horari entrarà en funcionament el 23 d’abril fins a la finalització del curs.
    Arxivat a: Via Pública
  10. vista general del ple
    17/04/2019
    El ple de l’Ajuntament va aprovar la sol·licitud d’una subvenció del fons Feder 2019 destinada a la renovació de les instal·lacions d’enllumenat, il·luminació i senyalització del municipi. L’únic punt de l’ordre del dia d’aquest ple extraordinari i urgent va prosperar amb els vots a favor de PSC, ERC i CiU i l’abstenció de PA-CUP.
    Arxivat a: General
Anterior Pàgina 67 de 87 Següent