Notícies

  1. 04/09/2019
    L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha iniciat un expedient disciplinari a un membre del cos de la Policia Local per haver comès, presumptament, un delicte dolós que està sent investigat judicialment. Aquest fet no està relacionat en cap cas amb la tasca que desenvolupa com a membre de la Policia Local del municipi.
    Arxivat a: Seguretat
  2. ple 2-9-19
    03/09/2019
    Tots els grups municipals amb representació a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos van votar a favor de la moció en defensa de la pagesia i per un preu digne del raïm i el vi en un ple extraordinari que es va dur a terme ahir dilluns.
    Arxivat a: General
  3. fm ràpita
    30/07/2019
    Amb el terrabastall rapitenc i el lluïment dels balls, seguit del pregó, arrenca avui la Festa Major de la Ràpita en honor a Sant Domènec, que s'allargarà fins dilluns amb actes de tota mena.
    Arxivat a: Festes i Tradicions
  4. ple 22-7-19
    24/07/2019
    El primer ple ordinari de l’actual legislatura va servir per aprovar inicialment i amb el suport de tots els grups municipals el document únic de protecció civil municipal (DUPROCIM), un document que recull tots els plans d’emergència, tant els que vénen dictaminats per llei com els inclosos en funció dels riscos de cada municipi.
    Arxivat a: General
  5. unitat mòbil mesura qualitat de l'aire
    24/07/2019
    Comença una nova campanya de vigilància i control de la qualitat de l’aire amb la instal·lació temporal d’una unitat mòbil de la Generalitat de Catalunya a la plaça Vinyes dels Monjos.
    Arxivat a: Medi ambient
  6. ple 1-7-19
    22/07/2019
    Avui dilluns, 22 de juliol, a les set de la tarda està convocat el ple municipal, la primera sessió de caràcter ordinari que se celebra en la nova legislatura.
    Arxivat a: General
  7. logo fm
    12/07/2019
    Amb una pila d'actes previs, la Festa Major dels Monjos ha anat escalfant motors des de fa uns dies. Però els actes centrals de la Festa Major arrenquen avui dimecres, dia 17, amb la traca infantil, la traca d'inici de festa i el pregó.
    Arxivat a: Festes i Tradicions
  8. foto de grup balls
    11/07/2019
    Santa Margarida i els Monjos va donar la benvinguda a La Quadra, el nou espai dedicat als balls populars i les festes majors del municipi en un acte festiu divendres al vespre. Bona part dels balls i les peces que configuren el seguici van sortir al carrer en cercavila per anunciar als veïns i veïnes que a partir d’ara ja es disposa d’un lloc de conservació i difusió de tot el patrimoni folklòric i popular.
    Arxivat a: Cultura
  9. 11/07/2019
    L'Ajuntament informa que l'avaria en la plataforma de la seu electrònica (AOC) de la Generalitat de Catalunya, ja ha quedat resolta i, per tant, el servei de gestió electrònica amb l’Ajuntament torna a estar operatiu.
    Arxivat a: General
  10. premi persones grans
    09/07/2019
    Maria Rosa Morató, sòcia del Casal dels Avis de la Ràpita, ha obtingut un dels reconeixements "Persones Grans amb Mèrit 2019", que atorga el Consell Comarcal de l'Alt Penedès com a distinció a les persones grans de la comarca que tenen una trajectòria vital i una participació en tasques de voluntariat social o cultural.
    Arxivat a: General
Anterior Pàgina 64 de 87 Següent