Notícies

  1. revista anhels
    18/02/2021
    Els alumnes dels cursos compresos entre 3r i 6è de primària de les escoles de Santa Margarida i els Monjos assisteixen avui de manera virtual a l’acte que sota el títol “Els anhels d’una república, els Anhels d’una escola” serveix per donar a conèixer com la tècnica Freinet va canviar el tarannà de les escoles entre el 1934 i el 1937 i que, en el cas del municipi, es va plasmar i n’ha quedat testimoni mitjançant la revista escolar Anhels, sota el mestratge de Tomàs Cozculluela. L’enregistrament de l'acte es pot trobar al canadl de Youtube de l'Ajuntament.
    Arxivat a: Cultura
  2. sant Llorenç de la Senabra
    17/02/2021
    La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Santa Margarida i el Monjos, l’estudi històric a l’entorn del barranc de Sant Llorenç on s’hi troben una sèrie de jaciments d’elements patrimonials d’alt valor, com son l’església romànica de Sant Llorenç de la Senabra, la covota de Sant Llorenç, ocupada per establiments humans en diferents períodes entre el Neolític i l’època contemporània, i el nucli de la Senabra, un llogaret format per l’església romànica de Santa Maria, un mas, una masoveria i altres construccions annexes.
    Arxivat a: Cultura
  3. carrers 1
    16/02/2021
    L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos impulsa un pla de foment de l'ocupació amb l'objectiu de reactivar el mercat de treball i l'economia local. Amb aquesta intenció ha obert la convocatòria del procés de selecció de 14 persones que participaran en plans d'ocupació inclosos en aquest Pla de foment de l'ocupació.
    Arxivat a: Economia
  4. prova pilot amb contenidors intel·ligents
    16/02/2021
    Dijous 18 de febrer es posa en marxa la campanya informativa al veïnat que participa a la prova pilot amb contenidors intel·ligents.
    Arxivat a: Medi ambient
  5. eleccions Parlament 2021
    15/02/2021
    El PSC va ser la força més votada a Santa Margarida i els Monjos en les eleccions al Parlament de Catalunya després d’aconseguir un total de 696 vots. La d’ahir va ser una jornada electoral atípica a causa de les mesures de seguretat que es van haver de prendre en un context de pandèmia. Amb tot, les eleccions es van desenvolupar amb absoluta normalitat i no es va registrar cap incidència als col·legis electorals del municipi, on en tot moment es van complir les mesures higièniques i de seguretat.
    Arxivat a: General
  6. carrer
    12/02/2021
    L'Ajuntament ha aprovat en Junta de Govern la concessió directa de subvencions a autònoms, microempreses i petites empreses titulars d'establiments de comerç minorista no essencial, restauració, equipaments esportius, i activitats extraescolars per cessament o reducció d'activitat que han estat afectades per a la implantació de mesures de contenció destinades a frenar la propagació de la COVID -19.
    Arxivat a: Economia
  7. Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
    05/02/2021
    Santa Margarida i els Monjos proposa aquest any viure un carnaval confinat, adaptat a les circumstàncies provocades per la pandèmia. La proposta ha estat elaborada conjuntament per les entitats de carnaval del municipi, l’associació Comerç del Foix i...
    Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Turisme
  8. premis MA 2021
    01/02/2021
    Tot i que no es va poder fer el tradicional acte de lliurament de premis als guanyadors i guanyadores de les diferents categories de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort 2021, l'Ajuntament va fer un acte virtual i simbòlic de lliurament de guardons.
    Arxivat a: Cultura
  9. presentació prova pilot
    28/01/2021
    La Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos realitzaran durant sis mesos una prova pilot de recollida de residus amb contenidors intel·ligents als veïnats de Mas Catarro, Passeig Fluvial i Cal Rubió.
    Arxivat a: Medi ambient
  10. votació
    26/01/2021
    Amb l’objectiu de poder aplicar les mesures sanitàries i evitar el risc de contagi, les votacions de les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per al pròxim 14 de febrer es duran a terme en locals electorals diferents dels habituals.
    Arxivat a: General
Anterior Pàgina 45 de 87 Següent