General

  1. Cardiprotecció
    10/03/2017
    Aquesta setmana s’ha instal·lat a Santa Margarida i els Monjos el primer desfibril·lador extern que el municipi tindrà a la via pública.
    Arxivat a: General, Via Pública, Salut
  2. Cursa per la igualtat 2016
    09/03/2017
    El proper diumenge 12 de març, es durà a terme la segona edició de la Cursa per la Igualtat de Santa Margarida i els Monjos.
    Arxivat a: General, Esports
  3. Espai municipal Antistiana
    06/03/2017
    El proper diumenge 12 de març es durà a terme a la Ràpita la festa d'inauguració de les remodelacions dutes a terme a l'espai Antistiana, que des d'ara acollirà una àmplia programació d'activitats de cultura i lleure, exposicions i propostes formatives. El nou rumb de l'espai coincideix amb el desè aniversari de la seva inauguració i el del Biblio@ccés situat a la primera planta.
    Arxivat a: Cultura, General
  4. Santa Margarida i els Monjos
    01/03/2017
    La Diputació de Barcelona ha fet arribar a l'ajuntament el seu compromís per estudiar la creació d’un vial que uneixi els Monjos i Vilafranca.
    Arxivat a: General, Seguretat
  5. Santa Margarida i els Monjos
    21/02/2017
    Les dues darreres campanyes de control atmosfèric fetes el 2016 indiquen una bona qualitat de l'aire a Santa Margarida i els Monjos seguint la línia d'anys anteriors.
    Arxivat a: General, Medi ambient
  6. Institut El Foix
    16/02/2017
    Del 23 de març al 4 d’abril es duran a terme les preinscripcions als centres escolars públics catalans segons el calendari que ha fet públic aquesta mateixa setmana el departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.   En el mateix decret s’...
    Arxivat a: General, Ensenyament
  7. Casa nostra és casa vostra
    15/02/2017
    L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos fa una crida a la ciutadania per participar a la manifestació que es durà a terme aquest proper dissabte 18 de febrer a Barcelona amb el lema Volem Acollir. La manifestació començarà a les 4 de la tarda a ...
    Arxivat a: General
  8. Taller de fer sabó
    06/02/2017
    El Molí del Foix, Centre d’Interpretació Històric i Natural, de Santa Margarida i els Monjos organitza un nou taller de fer sabó a partir d’oli vegetal usat.
    Arxivat a: General, Medi ambient
  9. Nou web municipal
    03/02/2017
    El domini santamargaridaielsmonjos.cat allotja des d’aquesta setmana el nou web municipal, un dels projectes de l'estratègia digital municipal que té per objectiu oferir un millor servei i situar la ciutadania al centre d'un Ajuntament en xarxa.
    Arxivat a: General
  10. Revista Nosaltres
    03/02/2017
    La revista Nosaltres compta amb un espai d’escrits d’opinió sobre temàtica local. Per participar-hi cal enviar els articles amb un títol i un màxim de 1.000 caràcters, amb espais inclosos, a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb una fotocòpia del doc...
    Arxivat a: General
Anterior Pàgina 74 de 75 Següent