General

  1. Mercat Intercanvi de roba
    24/05/2017
    Santa Margarida i els Monjos celebrarà aquest diumenge una nova edició del mercat d’intercanvi de roba i complements a la plaça de Pau Casals.
    Arxivat a: General, Participació ciutadana
  2. Condol per l'atemptat de Manchester
    23/05/2017
    L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos expressa el seu condol per l'atemptat d'aquesta nit a Manchester. Al mateix temps, volem expressar el nostre suport i solidaritat amb la ciutat de Manchester i les famílies de les víctimes. Cap tipus de vi...
    Arxivat a: General
  3. jo deicideixo
    23/05/2017
    El proper 27 de maig engega la campanya “JO DECIDEIXO un festa lliure d’agressions sexistes” en la que es durà a terme una jornada festiva que començarà a les 7 de la tarda, al Molí del Foix, amb la representació de l’obra de teatre “Divorciades, eva...
    Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Joventut, Participació ciutadana
  4. 22/05/2017
    La Mancomunitat Penedès Garraf organitza aquest diumenge una visita a les instal·lacions de l’estació depuradora d’aigües residuals de Vilafranca del Penedès per tal de donar a conèixer el procés de tractament que es realitza a les aigües residuals que hi arriben.
    Arxivat a: General, Medi ambient
  5. Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària
    17/05/2017
    L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos forma part de la comissió executiva que ha d’impulsar la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), que s’ha constituit a Barcelona amb la participació de 32 ajuntament catalans.
    Arxivat a: Economia, General
  6. Escola estiu 2017
    17/05/2017
    El proper dilluns s’inicia a Santa Margarida i els Monjos el termini d’inscripcions per a l’escola d’estiu i les colònies 2017.
    Arxivat a: General, Joventut
  7. Ciarga
    16/05/2017
    Aquest cap de setmana es durà a terme una jornada de portes obertes al Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la guerra aèria (CIARGA) amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus.
    Arxivat a: Cultura, General, Memorial Democràtic, Turisme
  8. Medievalitza't
    15/05/2017
    L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha preparat per aquest dissabte una nova edició de les jornades ‘Surt al carrer i munta’t-ho bé’ que cada any es celebren al municipi, amb activitats adreçades a petits i grans.
    Arxivat a: Cultura, General, Joventut
  9. Obres al cementiri municipal
    13/05/2017
    Aquesta setmana han començat les obres d'ampliació del cementiri municipal.
    Arxivat a: General
  10. 11/05/2017
    L'Organisme de Gestió Tributària (ORGT prorroga en el termini de pagament voluntari de l'impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) fins al proper 17 de maig.
    Arxivat a: Economia, General
Anterior Pàgina 71 de 75 Següent