General

  1. visitants fira remeiart
    14/06/2019
    El Remeiart encara el seu darrer cap de setmana amb els ulls posats en la Fira que durant tot el diumenge concentrarà els amants de les herbes remeieres i tot el que l’envolta al Castell de Penyafort.
    Arxivat a: General
  2. foguera st joan
    04/06/2019
    Els col·lectius (entitat, associació, barri...) interessats en l’encesa de fogueres la nit de Sant Joan hauran de sol·licitar l’autorització a l’Ajuntament abans del dia 14 de juny de 2019 Segons instruccions del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya (DARP), no s'admetran sol·licituds fora de termini. Caldrà determinar: el lloc precís on es proposa fer la foguera (coordenades UTM) i l’hora d’encesa i la durada aproximada de la foguera la nit del 23 al 24 de juny. La sol·licitud l’ha de signar una persona responsable major d’edat.
    Arxivat a: General
  3. ESVORANC CAL rUBIÓ
    31/05/2019
    Els treballs que està efectuant la companyia del gas a la calçada de la carretera de Cal Rubió han provocat una inestabilitat en un punt localitzat del terreny que ha obligat a tallar la circulació de vehicles en aquesta via.
    Arxivat a: General
  4. Lola Sánchez 100 anys
    30/05/2019
    Lola Sánchez, veïna de Santa Margarida i els Monjos, va néixer el 29 de maig del 1919 i ahir va complir 100 anys. L'alcaldessa, Imma Ferret, i la regidora de la Gent Gran, Filo Martínez, la van visitar en nom de l'Ajuntament per felicitar-la.
    Arxivat a: General
  5. eleccions municipals 2019
    27/05/2019
    El PSC va revalidar la victòria a les urnes en la convocatòria de les eleccions municipals per majoria absoluta. Ho va fer amb 7 regidors davant els 4 que va aconseguir ERC, mentre que PA-CUP es queda amb un representant igual que Junts x Cat. La candidatura de Ciudadanos no va aconseguir representació municipal a Santa Margarida i els Monjos. Pel que fa a les eleccions al Parlament Europeu, en aquesta ocasió la llista del PSOE va ser la més votada en una jornada marcada per un augment de la participació de gairebé divuit punts respecte el 2014.
    Arxivat a: General
  6. candidates eleccions municipals 2019
    23/05/2019
    Un total de 5.160 electors estan cridats de nou aquest diumenge a les urnes per decidir quina serà la composició de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos durant la pròxima legislatura. El mateix dia coincideix una altra convocatòria electoral, la del Parlament Europeu, que en aquesta ocasió, al municipi, té un cens de 5.151 persones amb dret a vot.
    Arxivat a: General
  7. cartell wifipublica
    17/05/2019
    Santa Margarida i els Monjos és un del prop d'un centenar de municipis de tot Catalunya que rebrà 15.000€ per tal d'instal·lar una xarxa de wifi pública i gratuïta en diferents espais d'interès públic de la població. Així ho ha donat a conèixer la Comissió Europea, que ha publicat un llistat amb els 3.400 municipis d'arreu d'Europa que es beneficiaran d'aquesta aportació econòmica.
    Arxivat a: General
  8. foto regidors últim ple 2015-2019
    08/05/2019
    L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals la convocatòria d’un concurs públic per tal que es puguin presentar sol·licituds a cobrir les vacants del mercat setmanal del municipi i que actualment ocupen eventuals.
    Arxivat a: General
  9. sorteig meses electorals
    29/04/2019
    Amb un ple extraordinari convocat per a la una del migdia, avui es durà a terme el sorteig dels membres que formaran part de les meses per a les eleccions municipals i europees del pròxim 26 de maig.
    Arxivat a: General
  10. cua de votants a la biblioteca
    28/04/2019
    Per un ajustat marge de només 23 vots, el PSC ha estat el partit més votat en les eleccions generals a Santa Margarida i els Monjos en aconseguir obtenir més d'un miler de paperetes. D'aquesta manera, els socialistes recuperen la primera posició que van perdre en la convocatòria del 2016, quan van ser superats per Podemos. En aquesta ocasió, la segona llista més votada ha sigut la d'ERC, que gairebé ha doblat el nombre de vots respecte les eleccions generals anteriors.
    Arxivat a: General
Anterior Pàgina 55 de 74 Següent