General

  1. 11/07/2019
    L'Ajuntament informa que l'avaria en la plataforma de la seu electrònica (AOC) de la Generalitat de Catalunya, ja ha quedat resolta i, per tant, el servei de gestió electrònica amb l’Ajuntament torna a estar operatiu.
    Arxivat a: General
  2. premi persones grans
    09/07/2019
    Maria Rosa Morató, sòcia del Casal dels Avis de la Ràpita, ha obtingut un dels reconeixements "Persones Grans amb Mèrit 2019", que atorga el Consell Comarcal de l'Alt Penedès com a distinció a les persones grans de la comarca que tenen una trajectòria vital i una participació en tasques de voluntariat social o cultural.
    Arxivat a: General
  3. 09/07/2019
    Informem que a causa d’una avaria en la plataforma de la seu electrònica (AOC) de la Generalitat de Catalunya, el servei de gestió electrònica amb l’Ajuntament està fora de servei.
    Arxivat a: General
  4. concentració ciutadana
    09/07/2019
    L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es va afegir ahir a la convocatòria de concentracions per part del moviment feminista en protesta i rebuig per l'agressió sexual que va patir una menor a Manresa l'any 2016. Un bon nombre de veïns i veïnes van respondre a la convocatòria, durant la qual es va llegir un manifest a càrrec de la regidora d'Igualtat, Esther Marmaneu, i un altre de la Comissió de festes, en solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista.
    Arxivat a: General
  5. foto grup regidors consistori 2019-2023
    04/07/2019
    El primer ple de la nova legislatura va servir per aprovar el cartipàs municipal que regirà els pròxims quatre anys i es va donar compte de la proposta d’organització de l’Ajuntament sortit de les darreres eleccions del 26 de maig. Els acords d’organització d’inici de mandat, la periodicitat dels plens i el nomenament dels càrrecs dependents del ple, juntament amb la composició de la comissió informativa general, la comissió especial de comptes i la mesa de contractació permanent, van ser aprovats amb els set vots del PSC i s’hi van afegir els de les representants de PA-CUP i JuntsxCat, mentre que aquests punts van tenir el vot en contra o l’abstenció d’ERC. En el mateix ple també es va donar compte de la constitució dels grups municipals i les assignacions per a cada grup.
    Arxivat a: General
  6. ple constiutució ajuntaments 2019
    01/07/2019
    Avui a les set de la tarda està convocat el primer ple de la nova legislatura en el que es durà a aprovació el cartipàs municipal per als pròxims quatre anys.
    Arxivat a: General
  7. 26/06/2019
    En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de calor.
    Arxivat a: General
  8. 25/06/2019
    Des d'aquest mes de juny i fins a final d'octubre es poden sol·licitar ja les subvencions per a l'arranjament dels habitatges i ajudes tècniques adreçades a majors de 65 anys i a persones amb discapacitat. L'Ajuntament va aprovar el mes d'abril passat una consignació de 15.000€ per aquest concepte i se centra en les actuacions que s'hagin dut a terme des de l'1 de novembre del 2018 fins al 31 d'octubre del 2019.
    Arxivat a: General
  9. plànol general sala
    19/06/2019
    El nou Ajuntament sortit de les eleccions del 26 de maig passat ha reorganitzat les àrees amb un departament de nova creació. Amb la legislatura s'estrenarà una regidoria de Transparència i Participació Ciutadana que s'incorporarà a la resta de carteres distribuïdes entre els set regidors de l'equip de govern.
    Arxivat a: General
  10. visitants fira remeiart
    14/06/2019
    El Remeiart encara el seu darrer cap de setmana amb els ulls posats en la Fira que durant tot el diumenge concentrarà els amants de les herbes remeieres i tot el que l’envolta al Castell de Penyafort.
    Arxivat a: General
Anterior Pàgina 54 de 74 Següent