Cultura

  1. Santa Margarida i els Monjos
    28/04/2021
    Enguany se celebrarà la Festa Major dels Monjos adaptada a les mesures i protocols del moment, que tindrà lloc als voltants de la diada de santa Margarida, el 20 de juliol. Actualment, s'està treballant en un protocol de seguretat per a assajos i act...
    Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Participació ciutadana, Coronavirus, Turisme
  2. 90 anys 2a república
    14/04/2021
    Amb motiu del 90è aniversari de la proclamació de la Segona República, l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha preparat una programació commemorativa de l'efemèride amb dos actes que es duran a terme aquesta setmana al Castell de Penyafort.
    Arxivat a: Cultura
  3. revista anhels
    18/02/2021
    Els alumnes dels cursos compresos entre 3r i 6è de primària de les escoles de Santa Margarida i els Monjos assisteixen avui de manera virtual a l’acte que sota el títol “Els anhels d’una república, els Anhels d’una escola” serveix per donar a conèixer com la tècnica Freinet va canviar el tarannà de les escoles entre el 1934 i el 1937 i que, en el cas del municipi, es va plasmar i n’ha quedat testimoni mitjançant la revista escolar Anhels, sota el mestratge de Tomàs Cozculluela. L’enregistrament de l'acte es pot trobar al canadl de Youtube de l'Ajuntament.
    Arxivat a: Cultura
  4. sant Llorenç de la Senabra
    17/02/2021
    La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Santa Margarida i el Monjos, l’estudi històric a l’entorn del barranc de Sant Llorenç on s’hi troben una sèrie de jaciments d’elements patrimonials d’alt valor, com son l’església romànica de Sant Llorenç de la Senabra, la covota de Sant Llorenç, ocupada per establiments humans en diferents períodes entre el Neolític i l’època contemporània, i el nucli de la Senabra, un llogaret format per l’església romànica de Santa Maria, un mas, una masoveria i altres construccions annexes.
    Arxivat a: Cultura
  5. Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
    05/02/2021
    Santa Margarida i els Monjos proposa aquest any viure un carnaval confinat, adaptat a les circumstàncies provocades per la pandèmia. La proposta ha estat elaborada conjuntament per les entitats de carnaval del municipi, l’associació Comerç del Foix i...
    Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Turisme
  6. premis MA 2021
    01/02/2021
    Tot i que no es va poder fer el tradicional acte de lliurament de premis als guanyadors i guanyadores de les diferents categories de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort 2021, l'Ajuntament va fer un acte virtual i simbòlic de lliurament de guardons.
    Arxivat a: Cultura
  7. Mostra Artística 2021
    18/01/2021
    “Llum & Art: La llum ens allunya de la fosca ignorància”, és el títol que defineix la 37a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una edició enguany condicionada per la pandèmia però que tira endavant amb totes les mesures de seguretat vigents.
    Arxivat a: Cultura
  8. premis concurs pessebres 2020
    07/01/2021
    Ahir es va donar a conèixer el resultat del concurs en les dues modalitats, pessebres i tions, i l'alcaldessa, Imma Ferret, i la regidora de Cultura, Esther Marmaneu, van oferir el reconeixement virtual als guanyadors i guanyadores de cada categoria.
    Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions
  9. presentació Mostra Artística 2021
    14/12/2020
    Sota el títol “Llum & Art: La llum ens allunya de la fosca ignorància”, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos presenta la 37a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort.
    Arxivat a: Cultura
  10. Vinseum i Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
    09/12/2020
    El Vinseum i els ajuntaments d’Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos han col·laborat per tirar endavant una exposició que pretén donar a conèixer la tècnica Freinet, un mètode d’ensenyament emprat per mestres i alumnes durant la 2a República (1934 ...
    Arxivat a: Cultura, Ensenyament, Infància, Memorial Democràtic
Anterior Pàgina 13 de 25 Següent