Medi ambient

  1. Trobada en defensa de l'aigua pública a Terrassa
    01/06/2021
    Prop de 40 municipis catalans s’han reunit a Terrassa per defensar el model de la gestió directa de l’aigua pública. En l’acte conjunt s’ha denunciat l’estratègia de les empreses privades que són contràries a la gestió directa de l’aigua per part d’e...
    Arxivat a: General, Medi ambient
  2. remeiart 2019
    12/05/2021
    L’ajuntament organitza de nou el festival de les herbes remeieres amb importants adaptacions a les actuals mesures de seguretat
    Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Joventut, Medi ambient, Coronavirus, Turisme
  3. prova pilot amb contenidors intel·ligents
    16/02/2021
    Dijous 18 de febrer es posa en marxa la campanya informativa al veïnat que participa a la prova pilot amb contenidors intel·ligents.
    Arxivat a: Medi ambient
  4. presentació prova pilot
    28/01/2021
    La Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos realitzaran durant sis mesos una prova pilot de recollida de residus amb contenidors intel·ligents als veïnats de Mas Catarro, Passeig Fluvial i Cal Rubió.
    Arxivat a: Medi ambient
  5. stop plàstics
    26/11/2020
    En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que es fa fins el 29 de novembre, el Molí del Foix du a terme una activitat escolar de sensibilització ambiental per reduir residus, especialment el plàstic d'un sol ús.
    Arxivat a: Medi ambient
  6. anunci mascareta
    23/11/2020
    En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebra fins el 29 de novembre, el Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf impulsa aquests dies, amb el suport de l'Ajuntament i altres administracions locals, una campanya de sensibilització i conscienciació per tal de fomentar la reducció dels residus i una millora en la seva separació.
    Arxivat a: Medi ambient
  7. setmana mobilitat
    15/09/2020
    La tradicional bicicletada contra el canvi climàtic a Santa Margarida i els Monjos es canvia enguany per dues caminades. Seran aquest dissabte, 19 de setembre, a partir de les 10 del matí i sortiran des de dos punts diferents, dels Monjos i de la Ràpita.
    Arxivat a: Medi ambient
  8. reciclatge de càpsules
    30/07/2020
    A partir de dissabte 1 d’agost, la deixalleria municipal de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, que gestiona la Mancomunitat, disposa de contenidors específics per a la recollida de càpsules de cafè de totes les marques, amb l’objectiu de reciclar íntegrament els materials que la composen, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. Es demana a la ciutadania que a partir d’ara no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a les deixalleries fixes o mòbils.
    Arxivat a: Medi ambient
  9. unitat mòbil qualitat de l'aire 2019
    29/07/2020
    La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya ha emès recentment l’informe sobre la campanya de mesuraments de la qualitat de l’aire realitzada a Santa Margarida i els Monjos entre el 22 de juliol i el 29 d’octubre del 2019, en el qual es constata que els nivells de tots els contaminants mesurats es troben per sota dels valors límits legislatius i que no s’ha detectat cap valor anòmal.
    Arxivat a: Medi ambient
  10. Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
    22/04/2020
    L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat una Declaració Institucional conjunta dels grups municipals davant la crisi generada per la pandèmia del coronavirus. El document es va aprovar en el primer ple telemàtic de la història del muni...
    Arxivat a: Cultura, Economia, Ensenyament, Esports, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Igualtat, Infància, Joventut, Medi ambient, Memorial Democràtic, Participació ciutadana, Política, Salut, Seguretat, Turisme, Urbanisme, Via Pública
Anterior Pàgina 5 de 9 Següent