Arriba la campanya 'Compra a Prop' amb més premis i propostes

16/10/2024

La campanya de comerç local "Compra a Prop" arriba aquest cap de setmana a la seva 11a edició amb diverses novetats que marquen un pas important cap a la sostenibilitat i la inclusió digital. Aquesta edició comptarà amb la participació de 117 establiments comercials, així com un centenar de parades del mercat, el que representa el nombre més gran de participants en la història de la campanya. Una de les grans novetats d'enguany és la incorporació del mercat no sedentari de Santa Margarida i els Monjos, on els compradors podran adreçar-se al punt d'informació amb els tiquets de compra i bescanviar-los per butlletes físiques o electròniques.

Les dates oficials de la campanya són del 20 d'octubre al 17 de novembre de 2024, amb el sorteig de premis previst per al 22 de novembre i el lliurament el 4 de desembre a la casa de cultura Mas Catarro dels Monjos, a les 19 h. Aquesta és una de les accions més esperades pels comerciants i compradors locals, que cada any incrementen la seva participació i interès.

L'organització d'aquesta iniciativa recau sobre els ajuntaments de Castellet i la Gornal, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració especial de l'associació de Comerç de Santa Margarida i els Monjos. El principal objectiu de la campanya és fomentar la fidelització dels clients i generar fluxos comercials entre els municipis vinculats pel Parc del Foix. A més, es busca impulsar el coneixement comercial i patrimonial entre les poblacions veïnes, creant així una xarxa de suport mutu entre els comerços locals.

Les estadístiques de la campanya del 2023 reforcen el seu èxit, amb un impacte econòmic de més de 700.000 euros, un retorn de 140,90 € per cada euro invertit i l'equivalent de creació de 9,2 llocs de treball a temps complet i amb valoracions dels usuaris de 8,3 sobre 10.

De cara al futur, els organitzadors ja tenen diverses propostes en marxa per millorar la campanya. Es vol atraure un públic més jove amb una digitalització més accentuada, potenciar les xarxes socials com a eina de promoció i continuar treballant perquè els comerços siguin cada cop més sostenibles.

Arxivat a: General
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos