El Camí Ramader de Marina coopera a seminaris patrimonials internacionals

15/10/2024

L’Associació Camí Ramader de Marina representa el nostre municipi en la segona edició del Seminari Internacional “Models de Cooperació Patrimonial i de Desenvolupament Sostenible entre Europa i Amèrica”, celebrat a La Laguna, Tenerife, del 9 al 12 d’octubre de 2024.

El seminari té com a objectius fonamentals exposar bones pràctiques en matèria patrimonial i ambiental, així com donar visibilitat a projectes que fomenten la revalorització patrimonial i la implicació comunitària. L’Associació Camí Ramader de Marina participa en una taula de debat per la seva vinculació amb l’entitat Transhumance Trails amb Rural Roads (TT&RR).

La ponència de l’associació, titulada “Els itineraris culturals del Consell d’Europa, model de desenvolupament i cooperació internacional”, se centra en la temàtica “Els itineraris culturals com a factor de desenvolupament territorial”. Aquesta participació destaca la importància de les relacions internacionals i els models de cooperació que han anat emergint en les darreres dècades, incloent-hi xarxes com la dels Llocs Patrimoni Mundial i la de Geoparcs UNESCO.

Arxivat a: General
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos