Nou òrgan gestor del Parc del Foix

03/10/2024

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret s’ha reunit amb el president de l’Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació de Barcelona, Xesco Gomar, per establir les bases de creació d’un nou òrgan gestor del Parc del Foix. Aquest ens haurà de substituir el consell coordinador del consorci que gestionava el Parc fins fa uns mesos i estarà format per dos representants de la Diputació, un representant de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i un altre de l’Ajuntament de Castellet i la Gornal, dos membres de la Generalitat de Catalunya i per la direcció del parc.

La trobada ha servit per presentar l’esborrany de reglament i una vegada aprovat es durà a terme la reunió constitutiva amb l’elecció de càrrecs i la definició de tasques de gestió.

A la reunió hi ha assistit també el coordinador de l’Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació, Carlos García; les regidores d’urbanisme i medi ambient de l’ajuntament Esther Marmaneu i Filo Martínez, així com diversos tècnics i caps de servei relacionats amb la gestió dels espais naturals i del parc.

Arxivat a: General, Medi ambient, Política
Santa Margarida i els Monjos