El ramats no vindran aquest cap de setmana

02/10/2024

El ramat del projecte Camins de Vida, que tenia previst d’arribar al municipi des de dissabte i fins al proper dilluns, ha hagut finalitzar de forma anticipada la seva ruta per garantir el  benestar dels animals, ja que alguns d’ells necessiten un procés de recuperació que fa recomanable un entorn més tranquil.

És per aquest motiu que queden anul·lades les activitats d’arribada del ramat, el divendres dia 5, i la de comiat, prevista per dilluns al matí.

La resta de propostes de la festa de la Transhumància es durà a terme amb normalitat entre el 3 al 7 d’octubre a Santa Margarida i els Monjos. L’acte central de la festa es durà a terme el diumenge 6 d’octubre amb la Fira de la Transhumància que començarà a les 10 del matí a l’aparcament del mercat. Durant tot el matí es podrà visitar el mercat, amb parades de degustació de vins, caves, formatges, embotits, artesania i brocanters. També s’oferirà una mostra d’ovelles dels pastors locals i de les cabres de Camins de Vida i activitats infantils sobre el món pastorívol.

Les persones que visitin la fira podran gaudir també d’una mostra d’elaboració de formatge fresc, a càrrec del pastor Daniel Giraldo; una exhibició del Ball de Pastoretes dels Monjos i un concert, a càrrec d’Aida i Júlia.

Els actes es faran amb algunes activitats incloses també en el programa Viu el Parc, del Parc del Foix.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General