Una mostra de dibuix urbà enceta la programació del XoCultural d’aquesta temporada

16/09/2024

Des del proper 20 de setembre i fins al 25 d’octubre, la casa de cultura Mas Catarro acollirà una mostra de dibuix col·lectiva creada pels artistes urbans adherits a l’organització Urban Sketchers Penedès. 

Urban Sketchers és una comunitat internacional de dibuixants dedicats a captar el seu entorn. La iniciativa va néixer l’any 2007 quan el periodista i il·lustrador Gabriel Campanario, resident a Seattle, va crear un fòrum online "per a tots els dibuixants a qui els agrada dibuixar les ciutats on viuen o que visiten, des de la finestra de casa seva, des d’un cafè, a un parc, dempeus en una cantonada... sempre in situ, no a partir de fotos o de la memòria".

Un any després, Campanario va convidar un grup de dibuixants a compartir els seus dibuixos i relats al blog, Urban Sketchers, des d’on van guanyar visibilitat i es va inspirar els entusiastes del dibuix de tot el món a crear amb el mateix esperit. 

La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres, de 16 h a 21 h, i la inauguració tindrà lloc el proper divendres 20 de setembre a les 19 h.

 

Arxivat a: Cultura, General
Santa Margarida i els Monjos