Obertes les inscripcions per a les curses 5K i 10k de Santa Margarida i els Monjos

27/08/2024

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha obert les inscripcions per a la nova edició de les curses de 5 i 10 km que es duran a terme el dissabte 19 d’octubre i començaran les 9 del matí, amb un circuit de 5 Km mesurats i senyalitzats de terra, herba i asfalt que transcorrerà per bona part del parc urbà del Foix. Les inscripcions per a les dues convocatòries ja es poden fer a través dels següents enllaços  CURSA 10K  i  CURSA 5 K  o bé al pavelló municipal d’esports per a les persones empadronades al municipi.

Les curses coincidiran com cada any amb la celebració del cros escolar, que enguany arriba a la trenta-tresena edició, amb sortides des de les 11 h del camp municipal d’esports. Les diverses categories sortiran esglaonadament, i tindran recorreguts diversos, en funció de les edats i nivells.

El cros es fa amb la col·laboració de les AMPA de les escoles Doctor Samaranch, Arrels i Sant Domènec; l’institut del Foix i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

La inscripció pel cros es podrà fer el mateix dia 19 d’octubre, a partir de les 8.30 h, i serà gratuïta, tot i que per participar cal portar aliments com oli, conserves, sucre o llegums, o bé col·laborar aportant 0,50€ per al Banc d’Aliments.

El cros és classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya.

Arxivat a: Esports, General, Joventut
Esports Santa Margarida i els Monjos