Obre l'Espai Com Nou per a la reutilització de productes

23/08/2024

La Mancomunitat Penedès Garraf posa en marxa un nou servei per fomentar la reutilització dels productes en bon estat dipositats a les deixalleries.

D’aquesta manera les persones usuàries de les deixalleries fixes o mòbils de la Mancomunitat poden obtenir productes com nous, com ara petits electrodomèstics, mobiliari, productes per a nadons, parament de la llar, bicicletes, patinets o joguines. Els productes estaran exposats a l’espai Com Nou, situat al carrer Malvasia, 8 del Polígon Industrial Clot de Moja d’Olèrdola.

Quan les persones portin a la deixalleria residus per reciclar o bé materials aptes per reutilitzar, se’ls segellarà un val que permetrà anar a l’Espai Com Nou i escollir entre els productes exposats, seguint el protocol d’ús i les taules d'equivalències i limitacions

L'Espai Com Nou obrirà les seves portes al públic el proper 4 de setembre i funcionarà de dimecres a dissabte, de 9:30 h a 14 hores i de 17 h a 20 h.

Per a més informació es pot contactar al telèfon 674 601 652 o per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També es poden obtenir més detalls sobre les deixalleries fixes i mòbils dels municipis que participen en el projecte a la web de la Mancomunitat.a la web de la Mancomunitat.

La deixalleria de Santa Margarida i els Monjos està situada a l’avinguda dels Països Catalans, 2, al polígon industrial Casa Nova, i està oberta de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 18 h. Els dissabtes obre de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h.



Arxivat a: Economia, General, Medi ambient
Mancomunitat Penedès Garraf
Mancomunitat
Mancomunitat
Mancomunitat
Mancomunitat Penedès Garraf
Mancomunitat