Afectacions ferroviàries fins a l’11 de setembre

23/08/2024

Adif està duent a terme obres d’adaptació a ample estàndard de vies de tren entre Castellbisbal i Molins de Rei, que tenen diverses afectacions al conjunt de la línia R4 que passa per Santa Margarida i els Monjos.

Les afectacions seran vigents fins a l’11 de setembre i mentre durin les obres Renfe ha anunciat un pla alternatiu de transport per carretera amb diversos autocars.

Entre el 26 d’agost i l’11 de setembre - Línia R4

Martorell Central - Molins de Rei: servei alternatiu per carretera

Vilafranca del Penedès – Martorell Central: servei ferroviari

Molins de Rei – L’Hospitalet de Llobregat - Manresa: servei ferroviari

Sant Vicenç de Calders – Vilafranca del Penedès: servei ferroviari, excepte feiners de dilluns a divendres de 8 h a 19 h i de 21.30 h a 22.30 h i el cap de setmana del 31 d’agost-1 de setembre en què es disposa d’un servei alternatiu per carretera entre les estacions intermèdies. Els viatgers disposen, a més, d’autobusos des de Sant Vicenç de Calders, El Vendrell, L’Arboç i Els Monjos fins a Molins de Rei per minimitzar l’increment en els temps de viatge.

A més, per obres de millora de l’accessibilitat i infraestructura, l’estació de l’Arboç no disposarà de servei ferroviari, establint-se un servei alternatiu per carretera.

Arxivat a: General, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts