Noves inscripcions a l’escola de formació de persones adultes

20/08/2024

L’escola municipal de formació de persones adultes Fina Garcia Mateu, de Santa Margarida i els Monjos, obre inscripcions per al curs 2024-25.

El centre, ubicat a la casa de cultura Mas Catarro, ofereix cursos de competències bàsiques (cultura general, escriure i càlcul matemàtic); acollida lingüística (iniciació a la llengua catalana i castellana) i perfeccionament del català (nivells B i C1). També programes cursos d’anglès i alemany de nivell inicial i de competències bàsiques informàtiques.

L’escola també prepara anualment desenes d’alumnes per les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior que es duen a terme cada any per accedir a les formacions professionalitzades.

Les inscripcions es podran fer del 2 al 16 de setembre els dimarts, dimecres i dijous de 10 h a 13 h i els dilluns i dimecres de 16 h a 18 h. Per qualsevol dubte podeu trucar al 93 818 66 84.

Aquest darrer curs, gairebé 300 persones han cursat estudis als diferents mòduls de l’escola Fina Garcia; entre ells els cursos de preparació a les proves d’accés de Grau Mitjà i Superior. Els i les estudiants han estat persones de 16 a 90 anys provinents de 10 nacionalitats diferents.

Arxivat a: Cultura, Ensenyament, General, Joventut
Inscripcions setembre 2024

Arxius adjunts