La Festa Major de la Ràpita comença aquest dimarts

25/07/2024

La Festa Major de la Ràpita engegarà el proper 30 de juliol amb l’encesa del Terrabastall Rapitenc i el pregó a càrrec d’Assumpció Fornós, qui fou la primera presidenta del Centre Cultural i Recreatiu Rapitec (CCRR). La festa comptarà amb els actes tradicionals folklòrics, el concert sota les estrelles, el sopar de germanor, i diverses propostes infantils i per a joves.

Prèviament, el dissabte 27 de juliol es durà a terme la segona edició del Correbars rapitenc amb sortida des de la plaça de Ramon Cabré.

Diumenge 4 d’agost, celebració de sant Domènec, co-patró del poble, se celebraran l’ofici solemne, l’ofrena dels balls populars i entitats culturals i el cant dels goigs. A més, serà el dia dels balls de lluïment, que actuaran davant l’església, la representació de l’auto sacramental, a càrrec del Ball de Diables de la Ràpita i del vermut popular.

La jornada finalitzarà amb l’entrada cerimoniosa del ball de diables i les sàtires de Festa Major que continuaran amb la tradicional Fogardera.

Dilluns dia 5 els més petits podran gaudir d’activitats infantils, el concert de Festa Major, el ressopó fred i el gran ball de fi de festa. Per cloure els actes se celebrarà la traca de fi de festa.

Podeu consultar el programa adjunt a la notícia.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Turisme, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts