Santa Margarida i els Monjos tindrà per primera vegada un cicle formatiu de grau mitjà

23/05/2024

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va confirmar ahir a l’ajuntament la concessió d’un cicle formatiu de grau mitjà en gestió administrativa al municipi.

Aquesta és la primera vegada que Santa Margarida i els Monjos tindrà un cicle formatiu després que s’hagin estat fent gestions durant anys. En el treball per aconseguir-ho es va dur a terme un procés de prospecció amb les empreses locals per detectar les necessitats formatives del talent demandat. L’alcaldessa Imma Ferret ha recalcat que el nou cicle “suposa un reconeixement pel municipi, que ha estat llargament reivindicat des dels serveis municipals i les empreses, a qui vull agrair especialment la seva implicació".

Des de l’ajuntament es valora de forma molt positiva la consecució d’aquest cicle, que complementa l’oferta formativa al municipi que va des de les Llars d’Infants i fins a Batxillerat, a més d’oferir formació professionalitzadora mitjançant els Plans de Transició al Treball (PTT) i el nou cicle formatiu de grau mitjà (CFGM) en gestió administrativa.

El nou cicle s’impartirà a l’Institut El Foix en torn de matí i està previst per a 30 places. Les preinscripcions s’obriran aquest divendres 24 de maig i fins al 30 de maig i cal fer-les a través de la pàgina web de la Generalitat.

Arxivat a: Ensenyament, General
Santa Margarida i els Monjos