‘Speed Dating’ professional per a empreses i persones que cerquen feina

16/05/2024

El Servei Local d’Ocupació celebrarà el proper dia 13 de juny la cinquena edició de l’Speed Dating Professional, una oportunitat única per connectar empreses del territori amb persones que cerquen feina i explorar noves oportunitats laborals.

Aquesta modalitat d’entrevistes ràpides posa en contacte les persones aspirants amb empreses que cerquen talent per permetre un contacte directe, proper i limitat en el temps.

Per a persones:

Les persones interessades a participar-hi cal que enviïn la seva petició al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant nom i telèfon, abans del 24 de maig.

Amb les peticions registrades es durà a terme una entrevista individual de selecció i una sessió de formació per presentar la candidatura i preparar l’’Elevator Pich’ o discurs clau, potent, atractiu i concís per atraure l’interès de les empreses.

Per a empreses:

Les empreses interessades a participar-hi cal que enviïn la seva petició al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant quins perfils professionals s’està cercant.

Arxivat a: General
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos